Zpráva o kontrole nemovitosti ze 15.2.2008

Informace od Správce vlastníkům
Odpovědět
beran

Zpráva o kontrole nemovitosti ze 15.2.2008

Příspěvek od beran »

Z čeho jsem měl opravdu radost, byly fungující garážová vrata v 2PP které jsem si vyzkoušel otevřít i zavřít a vše se zdá že funguje jak má.
Jinak jsem vyměnil už jen 3 žárovky, 4 zářivky a 3 startéry, což je krásný počet proti výměnám kterými jsem u Vás začínal a v jakém neúplném stavu osvětlení bylo. K tomu osvětlení mám ještě věcičku. Už jsem obdržel náhradní kopule na světla které jsou všude po nebytových prostorách (chybí většinou v uličkách u sušáren a VZT, byly odtud dodávány za rozbité kopule na viditelnějších místech….chodby, schodiště). Ale až při montáži jsem zjistil že nepasují úplně přesně na dosedací části světla. Tak jsem si pro jistotu vzal jako vzor kopuli z VZT a předal to vše zpátky panu Kalivodovi, aby se pokusil znovu někde jinde sehnat typ, který tam bude bezpečně pasovat. Přesvědčili jsme se o tom, že není jednoduché sehnat samostatný typ této kopule.

Pak jsem procházel závady které směřují na pana Rajsigla (elektro). Nic o čem jsme se tenkrát smím bavili není zatím odstraněno. Na konci mailu Vás seznámím s tím co jsem mu ohledně toho napsal.

Také nešlo přehlédnout jak malíři pokračují na opravě té pohromy v garážích 1PP z prosince 2007, také si myslím že to nevypadá špatně a že to bude vypadat zase tak jak to odpovídá novému domu.

Měl jsem tu čest narazit zde na osobu které se říká uklizečka, tak jsem jí slušně upozornil na to, jak si myslím že se zde uklízí a hlavně jak by se uklízet mělo…..bylo mi řečeno že se vše změní k lepšímu, tak to časem můžeme posoudit všichni.

Jedna paní, myslím že se jmenovala Bednářová mě poprosila jestli bych nemohl namazat panty dveří, že některé nepříjemně vrzají. Můj názor je stejný a během další návštěvy to zařídím a udělám maximum aby vrzání z Vašeho domu postupně časem zmizelo.

Pan Kalivoda by byl také rád, kdyby jste se prosím vyjádřili k té akci, které se týká dodělávka brana, zarážky a zamykání vchodových dveří. Chtěl by vědět zda jste s jeho nabídkou spokojen. Také mi dnes pan Kalivoda předal 4 ks zámkových vložek. Pro každý vchod po dvou kusech. Tak hned jeden doplním dolů k 2PP. Od výtahu na schodiště,kde jsem ho nedávno měnil do dveří přímo do 2PP. A další necháme do zásoby.

Pokud by Vám to pane Líkař nevadilo a vyšel by Vám čas mezi 15 – 17 hodinou ve středu 20.2.2008, rád bych se s Vámi sešel osobě a vzal Vás do místnosti úklidu ve vchodě č. 2 od garáží. Mě se tam nelíbí ten odpad….asi tam něco chybí, nějaké napojení do kanalizace nebo do přečerpávačky. Chtěl bych znát Váš názor.

Tak to je zatím zase tak nějak všechno co mě napadá. Mějte se a přeji Vám hezký zbytek večera.

S pozdravem David Beran, správce nemovitosti




Dobrý den pane Rajsigl,
rád bych Vám připomenul zjištěné závady v Bechlínské 705.

1) Přerušeno el. vedení k nouzovému osvětlení v garážích 1PP v zadu
2) Doplnění čidel, víček, doutnavek
3) U schodiště ze 4. patra je plný spínač, není v něm doutnavka (vchod č.2)
4) Dále bych Vás poprosil jestli už nevíte kdy se bude dělat zkouška nouzového osvětlení. Rád bych znal termín
trošku dopředu, abych si na to udělal čas
5) Zjistil jsem nefunkční spínač osvětlení u dveří VZT na schodišti mezi 1PP a 2PP (vchod č.2)

Tímto bych Vás moc rád poprosil o odstranění těchto závad tak jak jsme se na tom dohodli. Předem Vám moc
za to děkuji. Mějte se hezky a nashledanou.

S pozdravem David Beran, správce nemovitosti, Servis 58

PS : Vím, že toho taky máte hodně, tak mě neberte prosím jako nedochvilu, ale lidé z domu se mě často ptají
kdy budou závady odstraněny.
Odpovědět